Fa vagy lamináltpadló?

A természetes anyagok iránti szeretet valószínűleg minden ember tulajdonságai között szerepel. Az otthonos enteriőrt kialakítani vágyók között szinte biztos, hogy felmerül a természetes fa, mint anyag használata, de sajnos kissé csalódottan térhetnek haza az első felfedező körútjukról, mivel a fa ára napjainkban az egekben szárnyal. Így a nagyobb felületeken való megjelenéséről sokan inkább lemondanak és kompromisszumos megoldást keresnek.

Viszont a prémium kategóriás laminált burkolatainkkal igazából ezt nem is szükséges kompromisszumnak nevezni. Ezek a lapok már nem keltenek hamiskás, műanyag hatást, hanem épp ellenkezőleg, a megtévesztésig hasonlítanak a természetes fához. Vegyük sorra a tulajdonságokat, amik miatt méltóan sorolhatjuk ezeket a prémium kategóriába:

  • 10-14mm vastagságban készülnek
  • AC5/33 Legmagasabb kopás- és karcállóság
  • Szinkronstruktúrált felület, valósághű megjelenés
  • Nedvességállóak
  • Impozáns, hajópadló méret

A fent említett jellemzők miatt nyugodtan betervezhetőek a forgalmasabb helyiségekbe is, mint például a konyha, előszoba, nappali, de akár közületi felhasználásra is alkalmasak. Lerakásuk gyors, klikkrendszerű. Különösebb ápolást utólag sem igényelnek.

Az áruk? Az áruk töredéke a faparkettákkal szemben!

Ajánlott cikkek